Skip to content
Balvu baznīca
Daugavpils M. Lutera katedrāle
Dignājas baznīca
Aizkraukles Kristus Spēka baznīca
Gostiņu baznīca
Neretas baznīca
Dignājas baznīca
Neretas baznīca
Balvu baznīca
Cesvaines baznīca
Daugavpils M. Lutera katedrāle

Mācītājs Pauls Andersons atkal viesosies Latvijā

Daudzi mācītāji atceras 90. gadu mācītāju konferences Jūrmalā ar Māc. Paulu Andersonu. Nu visiem būs iespēja atkal satikt, uzklausīt un lūgt kopā ar Paulu un citiem viesiem no ASV: piektdien, 4. martā Sv. Gregora skolā Saldū un sestdien, 5. martā Daugavgrīvas Baltā ev. lut. draudzes namā, 34/36 Baltāsbaznīcas ielā, Vecmīlgrāvī (Rīgā).

Reģistrācija katrai dienai sāksies plkst. 9:30 un plānots beigt ap 18:00.

Programmā būs māc. Paula Andersona, māc. Fred Toni un Clint Wolcyn lekcijas par mācītāja personīgo un garīgo dzīvi. Šajās dienās māc. Pauls vēlas pavadīt laiku aizlūdzot personīgi ar mācītājiem un baznīcas vadītājiem.

Dzirdēsim arī māc. Paulu Borgu, kurš ir palīdzējis iesākt Via de Cristo kustību Latvijā. Mācītājs Borgs lasīs lekciju kā var kļūt par pirmā gadsimta mācekli divdesmit pirmajā gadsimtā.

Konference ir atvērta visām kristīgām konfesijām.  Jāņem vērā, ka Rīgas luterāņu mācītājiem diemžēl ir paredzēts konvents šajā laikā.  Nav jābūt mācītājam vai priesterim, jo konference ir domāta visiem, kuri aktīvi darbojas Svētajā baznīcā, kas ir Kristus miesa pasaulē.

Ja vēlaties tuvāku informāciju, lūdzu, rakstiet

mgirbe@apollo.lv Lūdzu arī rakstiet lai pieteiktos, jo gribēsim jums visiem piedāvāt siltas pusdienas sanāksmes laikā, par 4 Ls.

Jūsu kalps Kristū, mācītājs Mārtiņš Irbe

Leave a comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *