Skip to content
Balvu baznīca
Daugavpils M. Lutera katedrāle
Dignājas baznīca
Aizkraukles Kristus Spēka baznīca
Gostiņu baznīca
Neretas baznīca
Dignājas baznīca
Neretas baznīca
Balvu baznīca
Cesvaines baznīca
Daugavpils M. Lutera katedrāle

Profesora Roberta Feldmaņa fonds

Visiem, kam mūsu luteriskās Baznīcas mācītāja Dr. Roberta Feldmaņa (1910 – 2002) vārds ir labi zināms un arī jaunajiem lasītājiem, kas vēlas pieaugt ticībā un mīlestībā uz mūsu Kungu un Pestītāju Jēzu Kristu, ar lielu prieku darām zināmu, ka šogad ir izdota jau piektā R. Feldmaņa grāmata “CREDO” Apustuļu ticības apliecības skaidrojums. Par šo grāmatu atzinīgi ir izteikušies vairāki mūsu Baznīcas vadītāji un skolotāji, tostarp arhibīskaps Jānis Vanags un Prof. Dr. Reinhards Slenczka.

Šī grāmata Jums un Jūsu kalpošana draudzē būs ļoti noderīga vairāku iemeslu dēļ: Tā viegli saprotamā un skaidrā veidā atklāj kristīgās ticības pamatus, paskaidro, kāda bija apustuļu ticība, palīdzēs mācītājiem sagatavot kristāmos un iesvētāmos, iepazīstot Baznīcu, draudzi, ticību

Tāpat mēs Jums piedāvājam iepazīties arī ar iepriekšējos gados izdotajām grāmatām: “VIENĪGI KRISTUS”, “MISIONĀRS ROBERTS FELDMANIS”, “LATVIJAS BAZNĪCAS VĒSTURE”, “EVAŅĢĒLISKI LUTERISKĀ BAZNĪCA UN DIEVKALPOJUMS”.

Daži vārdi par Profesora Roberta Feldmaņa fondu. Tas ir dibināts 2011. gada maijā ar mērķi apzināt un apkopot profesora, virsmācītāja Roberta Feldmaņa garīgo mantojumu, lai iepazīstinātu ar to gan draudzes locekļus, gan tos, kas vēl nepieder draudzei.

Aicinām iepazīties ar profesora, virsmācītāja Roberta Feldmaņa dziļas ticības pilnajiem darbiem, kas vienmēr dod spēku un drosmi grūtajā ikdienas dzīvē un atgādina mums, ka Kristus ir vienīgais Ceļš, Patiesība un Dzīvība.

 Profesora Roberta Feldmaņa fonda vārdā, atbildīgā par grāmatām Inese Otzule. Tālr.: 26268896

Ja grāmatas vēlaties iegādāties tuvāk savai dzīves vietai, lūdzu, skatiet šo lapu:

http://www.lgramata.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53

 Profesora Roberta Feldmaņa fonds

Reģistrācijas Nr.: 40008178759
Adrese: Krūzes iela 18-1, Rīga, LV-1046

Bankas konts: LV16PARX0013132500002

AS Citadeles banka

E-pasts: feldmanafonds@gmail.com

Mājaslapa: www.robertsfeldmanis.lv

Leave a comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *